Dinosaurene kommer!

Hva skjer på Diamanten? I et frydefullt, klissete og herlig samarbeid mellom store og litt mindre har et fantastisk landskap på magisk vis blitt tryllet frem. Vulkan, elver, steiner og grønne sletter- velkommen til dinosaurene land! Å ta barns interesser på alvor, og legge til rette for lek, samspill og gode felles opplevelser ❤️

Rammeplanen : "Leken skal ha en sentral plass i barnehagen, og lekens egenverdi skal anerkjennes. Barnehagen skal gi gode vilkår for lek, vennskap og barnas egen kultur."

 

Gjennom å legge til rette for gode felles opplevelser, ta barnas initiativ og interesser på alvor, legger vi som voksne til rette for at barn opplever seg sett, hørt og at det de er interesserte i er tatt på alvor. 

Ved å skape gode rammer for lek, bidra med små eller store rekvisitter som kan hjelpe barna å leke lengre, gi leken nytt liv - legger vi også til rette for at barna utvikler språklig og sosial kompetanse. 

Astrid Lindgren sa så utrolig vakkert:

"Jeg skulle ønske dagens barn lekte mer enn de gjør. For den som leker får en rikdom inni seg som man kan øse av hele livet. Man bygger opp en varm, hyggelig verden inni seg. En verden som gir styrke om livet blir vanskelig. Et sted man kan ty til i motgang og sorg."