• Gratulerer med dagen🇳🇴

En nydelig 17.mai feiring, dagen før dagen🇳🇴 Fint vær, mange sangglade barn, korps, sang, hurra-rop, pølser og is🌞🎉

16.05.2019 21.11
  • "Lille bringebær" på besøk

Vi fikk besøk av ett lam som het "Lille bringebær". Det var kjempe søtt. Barn og voksne fikk klappe, holde og gå på tur med det i bånd. Det var May Sissel Nodland som var innom på besøk. Da lammet skulle være i bilen, måtte han ha på seg bleie, det synes barna var veldig morsomt.

14.05.2019 09.22
  • Nytt uteområdet august 2019

I august skal vi oppgradere store deler av uteområdet. Det blir nytt dekke, og mange nye lekeapparater. Store deler av august vil området derfor være stengt. Flere bilder kan finnes på lukket nettside, og vil bli hengt opp i foajeen til Egersund Arena. Vi gleder oss til det står ferdig høsten 2019!

13.05.2019 12.53
  • GOD PÅSKE!!

Denne uken har alle i barnehagen fått være med på påskevandring. Halvparten tirsdag og resten onsdag. På tirsdag var de eldste på småbarn med som statister og tok imot Jesus, da han kom ridende inn på palmesøndag. På onsdagen var alle barna på gullklumpen med og hadde ulike roller, da hadde de først fått sett hvordan det var på tirsdagen, for så å være med å spille det for de andre barna på onsdagen. Vi hadde to veldig kjekke og stemningsfulle vandringer igjennom påskens evangelium.

11.04.2019 14.45
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Tema 2018-2019

Temaet for barnehageåret er: "Alt kan bli til musikk!" Vi har dette året ekstra fokus på musikk, sang og dans