• Fugler i fuglekassa

I høst bygget en gruppe fuglekasse og hang opp i skogen bak barnehagen. Nå har det kommet fuglerede med 4 små fugleunger oppi. Veldig kjekt å følge med på hvor mye de vokser for hver gang barna er og besøker fuglekassen.

26.05.2020 11.58
  • Vi elsker å leke!

De siste årene har barnehagen vært med i prosjekt inkluderende barnehage og skolemiljø, hvir vi har hat ekstra fokus på leken. Nå i disse koronatidene, blir vi ekstra utfordret på å være kreative når vi bare får være på en liten del av uteområdet til dagen. Her har de voksne vært med og laget vanngrav med søppelsekker, for å legge tilrette for en fantastisk vannlek for barna.

20.05.2020 10.57
  • Kohorte på tur

Skattekisten er heldig og har mange flott turområder i nærheten. Her er 2 samarbeidende kohorter på tur mot Launestoppen. Her har de god utsikt og kan se helt til Varberg, Ryttervik og Kværner.

20.05.2020 10.53
  • 15.mai tog i Skattekisten Kulturbarnehage

Idag fikk barna på Gullklumpen gå i tog alene, sammen med korpset! Vi gikk helt ned til Kjerjaneset og sang for flere av de som bor der. Resten av barna fikk stå langs veien, fra barnehagen til Shell. Fra Shell og nedover jernbaneveien hadde flere av foreldrene på Gullklumpen møtt opp for å se barna gå i tog for siste gang med barnehagen. Underveis stoppet toget opp og spilte og sang av hjertens lyst! Ønsker alle en fin 17.mai markering! GRATULERER MED DAGEN!

15.05.2020 14.29
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Tema 2019-2020

Temaet for barnehageåret er: "I bøkenes verden!" Vi har dette året ekstra fokus på litteratur og drama.